Perustukset osaavilta tekijöiltä

Perustukset on tärkeää toteuttaa oikein ja huolella, sillä niiden varassa lepää kiinteistösi tulevaisuus. Isoniitun Kone Oy on toimi Turun kunnassa Varsinais-Suomessa ja kaivaa kestävät ja laadukkaat perustukset rakennuksellesi. Perustus valitaan maapohjan mukaan, sen tehtävän on kannattaa rakennelman painoa ja kestää rakennuksen rasitus.

  • Perusteellisesti toteutetut perustukset osaavilta tekijöiltä.
  • Perustukset toteutetaan maaperän ja rakennuksen ominaispiirteet huomioiden.

Erilaisia perustustyyppejä ja niiden käyttökohteita:

Paaluperustus: heikoille maille tarkoitettu, muodostaa maaperän kanssa riittävän kitkan kannattamaan rakennusta tai paalut isketään syvälle kantavaan maakerrokseen.

Antura- ja sokkeliperustus: Antura- ja sokkeliperustuksessa sokkelin alla on antura. Antura jakaa rakennuksen kuorman laajalle alueelle.

Pilariperustus: pilariperustus tuulettaa tehokkaasti maaperän kosteuden ja radonkaasun. Pilariperustuksessa maahan asennetaan anturat tai betonilaatat, joiden päälle tulevat pilarit. Pilarit kannattavat rakennusta.

Perustusten yhteydessä myös salaojitus

Nykyään perustusten yhteydessä tehdään myös salaojitus. Lue lisää salaojituksesta.

Kysy tarjous perustuksista

Olemme toimineet maanrakennusalalla jo kauan ja pystymme antamaan realistisen arvion perustustöistä. Olemme myös motivoituneita ja ammattitaitoisia ammattilaisia, mikä mahdollistaa nopean työn luotettavalla laadulla. Ota yhteyttä soittamalla tai lähetä meille viesti.